Alejandrina StacifnM

fotbollströjor barnBilliga fotbollströjor

Melaka United ledde Selangor på fredagskväll innan de hölls till en 1-1 draw i sin MSL-öppnare.

Melaka United tränare Eric Williams har överklagat fotbollsförbundet i Malaysia för att tillåta sin sida att spela sitt uppskjutna Malaysia Super League-match mot Kelantan under FIFAs internationella paus i mars.

Vi har vidarebefordrat vår begäran till FAM, och vi kommer att behöva vänta på deras dom, berättade Williams för ESPN FC efter att Melaka hölls till en 1-1 rubbning mot Selangor på Selayang Stadium på fredag ​​kväll.

Matcherna kommer i det tjocka och snabba, och lägger till det för det uppskjutna spelet och FA Cup, de överbelastade armaturerna är en verklig börda för mina spelare.

Melaka-Kelantan-spelet, som ursprungligen var planerat till 21 fotbollströjor barn januari, skjutits upp på grund av dåligt väder.

Wiliams nyskapade sida kommer nu att behöva navigera åtta matcher, inklusive FA Cup andra omgången mot PKNS FC den 14 februari innan FIFAs internationella paus den 20-28 mars.

Den brittiska födda australien, som ropades in från Myanmars Yangon United, blev också besviken över att hans lag tappade två poäng nära slutet av matchen.

Khairu Azrin gav Melaka ledningen med en underbar curling-ansträngning från 30 meter i 75: e minuten innan ny Selangor köpte Victor Stelian Astafei på väg mot Röda Giants-nivån 10 minuter senare.

Det känns som att fotbollströjor barn vi har förlorat spelet, men Selangor är en stark motstånd och pressat mot slutet. Vi måste jobba väldigt hårt, men jag är stolt över mina spelare som satte ett bra skifte.

Vi är fortfarande cirka tre veckor korta från att utföra vårt bästa, säger Williams, som också hyllade undertecknandet av den nationella veteranvingen Amri Yahyah.

Amri är en fotbollströjor barn bra karaktär och han är väldigt intelligent, men vi måste komma ihåg att han inte längre är vårkylling.

Selangor tränare P. Maniam, under tiden, var lättad att se sitt lag komma tillbaka och tvinga ett drag framför mer än 5000 Selangor fans.

Vi dominerade de flesta spelen, så det är bara att vi belönas för det i slutet. Han sa. Det är ett bra resultat för oss, men vi har fortfarande många områden att arbeta på, sa han.

QJQGloryn Billige Fodboldtrøjer Børn LasonyaAt

KristeenW billige fotballdrakter IWKMadonn

Refugiody maglie calcio bambino SofiaIrel

LavonneBr fotbollströjor BeatriceB

BenitoYal Billige Fodboldtrøjer RodrigoHi

LulaNbnfa fotballdrakter EllisBalk

0

Автор публикации

не в сети 2 недели

felixdelatorre7

0
Комментарии: 0Публикации: 7Регистрация: 08-11-2018

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *