Bob Arsenal trøjer børn Claudio

Fordi det er mit navn, er jeg afbrudt. Jeg har ingen mening om at spørge mig selv om at være repræsentant, sagde han under afbrydelsen.

Herlina talte også. Ifølge ham var han aldrig involveret i udarbejdelsen af ​​udvalget. Han har heller ingen ambition om at blive et ledelseselement i RPJMD-udvalget.

Jeg er ikke involveret i forberedelsen. Pludselig blev mit navn sekretærens stressede formand for A-kommissionen.

I overensstemmelse med Herlina Napoli trøjer børn hævdede politikeren Gerindra Luthfiyah ikke at være involveret i forberedelsen. Faktisk fik han ikke en invitation til at deltage i et særligt udvalgsmøde.

Jeg var ikke involveret, ingen invitation. Næste gang gør det ikke. Jeg vil komme, hvis jeg er inviteret. Så længe det ikke er syg eller fraværende, er jeg aldrig fraværende, sagde kommissionsmedlem A i høj tone.

På betingelse af, at Tri Didik fra PDIP-fraktionen rådede om retten til at suspendere plenarforsamlingen for at præcisere Chelsea trøjer børn afklaringen.

I 30 minutter laver udvalgets chefer og pansus lobbyvirksomhed i VIP-rummet. Når du er færdig, satte du endelig Agoeng Prasodjo som næstformand for pansuset, mens Herlina blev sekretær.

Næstformand for parlamentet Masduki Toha forklarede, at det bare er en misforståelse.

En administrativ fejl opstod, da lederen af ​​Pansus Syaifudin Zuhri anmodede om, at pansus’en blev genoptaget før plenarforsamlingen.

0

Автор публикации

не в сети 4 месяца

rosalineregalado

0
Комментарии: 0Публикации: 5Регистрация: 27-09-2018

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *