Cecelia Valencia trøje ElenaBe

Ferguson kan stadig være overbevisende — hvilket er uden tvivl hvorfor United troede, at det kunne være værd at bruge ham med Guardiola — og det blev aldrig bedre illustreret end gennem en kommentar fra 28 år siden, at denne uge føles særligt relevant.

Skotten havde været Old Trafford boss i næsten to årstider, og selvom han stadig ikke var i et gennembrud, da Liverpool forblev landets fineste side, forblev hans tro uberørt.

Vi kommer derhen, tro mig, Monaco trøje udtalte Ferguson. Og når det sker, vil livet ændre sig for Liverpool og alle andre — dramatisk.

Det er svært at ikke tro, at vi kunne se noget lignende i engelsk fodbold med bekræftelsen af ​​Guardiolas udnævnelse. Livet er ved at ændre for Fergusons klub og alle andre — dramatisk.

Hvis det selv lyder alt for dramatisk og snarere knæ-jerk, er det værd at overveje de langsigtede skift, og hvordan vi kom her.

Først og fremmest, som vi alle ved, er City den rigeste klub i ligaen. Den rigtige nøgle til Monaco trøje det har imidlertid ikke kun været, hvor meget de kan bruge. Det har været hvor klogt de har brugt det.

De har flyttet en verden væk fra, da den tidligere administrerende direktør Garry Cook ville prale om at bruge £ 100m på Kaka, før den nye æra endda havde gjort noget. Det er netop fordi de har erstattet embedsmænd som Cook med meget mere dårlige fodboldfolk.

0

Автор публикации

не в сети 4 месяца

juancwo252437

0
Комментарии: 0Публикации: 11Регистрация: 27-09-2018

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *