DelilaA fotbollströjor Claudette

Fotbollströjor

Ivan Savvidis, som bildades med en pistol i en hylster när han marscherade på planen under en grekisk ligakamp, ​​sa att han är djupt ledsen för sin roll i kaotiska scenerna som ledde till att PAOK Salonikas spel mot AEK Athens övergavs .

Den ryska oligarken och PAOK-ägaren ingick efter ett otillåtet PAOK-mål i 89: e minuten. Som ett resultat har Greklands superleague, som har blighted av folkmassan, blivit avstängd av regeringen.

Jag är mycket ledsen för vad som hände, sa Savvidis i ett uttalande på PAOKs hemsida. Jag hade absolut ingen rätt fotbollströjor att gå in på planen som jag gjorde.

Min känslomässiga reaktion härstammar från de allvarliga negativa situationer som råder på den grekiska fotbollen på senare tid och från alla oacceptabla, icke-sportrelaterade händelser som ägde rum i slutet av PAOK-AEK Athens möte: domarens och hans assistents handlingar, matchupphängning, protesterna och invasionen på planen av många människor från båda sidor.

Allt som kan leda till okontrollerbara situationer. Mitt enda syfte var att skydda tiotusentals PAOK-fans från provokation, upplopp och olyckshändelser. Var vänlig tro på att jag inte hade för avsikt att göra ett slagsmål med våra motståndare eller domare. Och jag hotade inte uppenbarligen någon.

Greklands högsta division har motsatt sig Superleagas upphävande och sa att det fotbollströjor hotade klubbarna. Superleague presidenten Giorgos Stratos sa: Det skapar en allvarlig fara och vi går eventuellt bort från våra mål och mål. Suspensionen gynnar inte någon eller något annat. Det avbryter något positivt. Suspensionen äventyrar hela sporten av fotboll utöver de ekonomiska konsekvenserna.

Stratos har bett om snabbast möjliga återupptagning av matcher men inget datum hade bestämts.

En åklagare i Thessaloniki har beställt en rättslig utredning om söndagens händelser.

ElviraHum fotballdrakter ConnieGue

BobbyeBet billiga fotbollströjor RebekahLe

EldonFern maglie calcio a poco prezzo ArdisMart

MadelineB fotballdrakter OMYAshton

AugustusJ maglie calcio poco prezzo JulissaTa

MathiasDo billiga fotbollströjor Christena

0

Автор публикации

не в сети 5 месяцев

elizabethmunson

0
Комментарии: 0Публикации: 24Регистрация: 08-10-2018

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *