Emerson `VM Fotballdrakter CiaraYui

psg draktFå overraskelser er forventet når Southgate navngir sin tropp, selv om det vil være interessant å se om under-21-sjefen går mot ønsket av klubber ved å velge liker av Luke Shaw og Ross Barkley.

Raheem Sterling, Phil Jones, Jack Wilshere og Alex Oxlade-Chamberlain faller inn i den kategorien — nyheter som Arsene Wenger sikkert forventer . .

Wilfried Zaha har styrket sin sak for en tilbakekalling med nylige skjermer for Crystal Palace, men Monaco drakt Connor Wickham, Jonjo Shelvey og Josh McEachran, som presenteres i Israel, forventes å bli oversett.

Hulls Tom Ince var også med i den turneringen, men informerte Southgate i mars at han ikke lenger vil bli vurdert av under-21-årene.

En 1-1 draw var alt som Portugal og Sverige trengte for å nå semifinalen mens Italia ble forlatt tomhendt til tross for en imponerende 3-1-seier over nederste England.

Portugal vant gruppen med fem poeng fra tre kamper, mens Sverige og Italia begge hadde Barcelona drakt fire poeng med Sverige som gjorde det til neste stadium på grunn av en 2-1-seier over Italia i gruppens åpner.

Portugal og Sverige tok seg tid til å få vite tidlig i at tegning ville sende dem begge til semifinalen.

FC Porto-angriperen Goncalo Paciencia satte Portugal foran otte minutter fra tiden, men Groningen midtbanespiller Simon Tibbling utlignet et minutt fra slutten.

0

Автор публикации

не в сети 5 месяцев

nataliakxu

0
Комментарии: 0Публикации: 3Регистрация: 26-09-2018

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *