har ven PR-katastrofe Hvad Allardyce forstfo Allardyce er omvendt en mere sofistikeret leder end mange mennesker vil genkende.

har ven PR-katastrofe Hvad Allardyce forstfo

Allardyce er omvendt en mere sofistikeret leder end mange mennesker vil genkende. Desværre kommer han også på tværs af de hemmelige optagelser som en 24/7 braggart, der opererer på en blanding Brasilien vm trøje af avarice og out-of-control ego. Han gør ofte, sandheden bliver fortalt. Han fik jobbet næsten som standard — den bedste dårlige idé, FA kunne komme med — og det er ikke nogen overraskelse overhovedet, at han har landet sig i problemer, kun at det er sket så hurtigt. Måske når de støder op, kan de tre FA-ledere, der udpegede ham — Martin Glenn, Dan Ashworth og den meget overvurderede David Gill — forklare, hvad de gjorde gennem due diligence. Glenn havde med rimelighed advaret os om, at han var ‘ikke en fodboldekspert’. Hans første udnævnelse som direktør har været en PR-katastrofe.

Spanien vm trøje

Hvad Allardyce forstår, forstår han sikkert nu, hvad Sven-Göran Eriksson mente, efter at svensken havde lært sig om rollen ved at læse det næstvigtigste job i landet, Niall Edworthys redegørelse for de forskellige engelske ledere og hvordan de overlevede presset. ‘De var mere eller mindre dræbt, alle dem,’ sagde Eriksson. ‘Hvorfor skulle jeg være anderledes?’

Samtidig er Allardyce sandsynligvis berettiget til et par klager af sig selv. Han er blevet anklaget for en potentiel interessekonflikt ved at tilknytte sig af et firma, hvis klienter tilsyneladende kunne være engelspillere, når det i virkeligheden er en meget mere verdslig sandhed. Han gjorde det helt klart, at før han forpligtede sig til noget, måtte han løbe alt af FA.

VirgieDel billiga fotbollströjor FranCerva

RandalDes fotbollströjor KathrinFo

BeauBobad fotballdrakter IrmaBodna

Danaeaibm fodboldtrøjer MiraFerre

Clintbtuo billige fodboldtrøjer BonnieGif

GastonSwi fodboldtrøjer AlanPearc

0

Автор публикации

не в сети 8 месяцев

ivorysosa46

0
Комментарии: 0Публикации: 5Регистрация: 29-06-2018

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *