Lazaro nye fotballdrakter DeclanSs

Billige fotballdrakter

Helt siden han brøt inn i midtbanen til Barcelona som en ungdommer under Pep Guardiola, har Sergio Busquets blitt sett en jevn innflytelse i laget.

Men for første gang i hans Blaugrana karriere, har Busquets form siden starten av kampanjen vært bekymringsfullt uberegnelig.

Mot Celta Vigo mistet han ballen på viktige områder med regelmessighet, og dette var en viktig medvirkende Chelsea drakt faktor i nederlaget.

Det er klart at jeg er en av spillerne som er ansvarlig for nederlaget, sa han etter 4-3 tapet på Estadio Balaidos. Det var ikke et av mine bedre spill.

Det er ikke første Bayern Munchen drakt gang denne sesongen at Busquets-skjemaet er blitt tvunget, og det taler volum som en av de mest konsekvente aktørene i verdensfotballen igjen ble nevnt sammen med Marc-Andre ter Stegen som delvis ansvarlig for Balaidos debacle .

Interessant nok har 28-åringen bare gjenopprettet flere baller enn han har mistet i to kamper så langt denne sesongen; mot Sevilla i Supercopa og mot Celtic i Champions League.

Ved feil for det første målet i Vigo, gav Busquets bort besittelse en forbløffende ni ganger totalt.

Hva er nysgjerrig på at Luis Enrique i år har forsøkt å styre Spania Juventus drakt midtbanespillerens spilletid mer enn han har gjort tidligere.

Siden starten av sesongen ble Busquets erstattet i fire av de åtte spillene han har spilt inn, men resultatene har ikke vært som forventet.

Det som synes klart, statistikk til side, er at den katalanske stalwart ikke har vært på sitt beste, og LaLiga-mesterne har lagt merke til.

Det hadde opprinnelig virket som om dårlig spill ikke var i Busquets ordforråd, men vi ser nå at selv han kan gå gjennom vanskelige staver.

Barcelona håper og ber det holder ikke lenge.

CortneyKr maglie calcio a poco prezzo ArnoldCre

CelinaWel maglie calcio KlaraMori

TommyPrel fotballdrakter barn YCWNumber

LynneDeBe billiga fotbollströjor ShoshanaO

HarleyVas maglie calcio poco prezzo Rosalinee

BradyBunn Fodboldtrøjer FinlayLaz

0

Автор публикации

не в сети 3 месяца

groversummerfiel

0
Комментарии: 0Публикации: 3Регистрация: 23-11-2018

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *