Madelaine billige fotballdrakter EstherBe

Fotballdrakter

Eventuelle australske fotballfans beholder håp om at den nye Socceroos-treneren, Bert van Marwijk, kan fortsette på Ange Postecoglous filosofiske fotballtur, vil bli etterlatt skuffet etter at nederlanderen har gjort sitt første utseende i Australia siden han tok jobben, hevdet at han vil gjøre ting sin egen vei.

Van Marvigs avtale i forrige måned ble møtt med mumlet av misnøye i noen deler av det australske fotballsamfunnet. Et kanskje forenklet omdømme foregår foran ham — en pragmatisk tilnærming til fotball, fysikk og fokus på resultater over stil — men hans debutprestasjon foran australske medier på torsdag gjorde lite for å foreslå avvik fra det.

På mange måter er Van Marwijks tilnærming motsetningen til hva Postecoglou — og fotballforbundet Australia, gitt de fire år siden, utnevnt ham — sto for. Men både Steven Lowy og David Gallop, flankerende Van Marwijk på FFAs hovedkvarter i Sydney, insisterte på at 65-åringen — deres No1-mål fra begynnelsen — var den rette mannen for jobben på dette tidspunktet.

Gallop prøvde å spille ned FFAs tilsynelatende U-sving i filosofien, og hevdet selv at det var for tidlig å spekulere på om spillspillet som ble ansatt av Postecoglou ville bli sendt til skraphopen, men det var indikasjoner fra Van Marwijk at det ville. Jeg har respekt for den tidligere treneren [men] jeg gjør det på min måte, sa han.

Disse ordene fremhevet deres taktiske forskjeller, men samtidig viste de seg også og Postecoglou deler noe til felles. fotballdrakter Postecoglou var aldri en til å ta et bakover skritt heller, og begge gikk bort fra jobbene sine etter å ha ledet sine lag til kvalifisering for juni og julis finaler i Russland.

Det kan være hvor likhetene slutter skjønt. Mens Postecoglou til tider ble kritisert for å oppmuntre til en fotballstil som hans spillere ikke var teknisk avstemt for, ser Van Marwijk ut til å spille veldig mye innenfor Australias måte.

Jeg er en realistisk trener, sa den tidligere Saudi-Arabia-treneren. Jeg liker kreativ fotball, jeg liker å ha ballen, men jeg liker også å vinne, og det er det viktigste. Det er viktig at vi spiller på en måte som passer til spillerne og også treneren. Du kan ikke spille på en måte spillerne ikke kan gjøre, og når de ikke liker å spille på en måte du vil spille, gjør du en feil.

Van Marwijk vet noe om Australias midler, etter å ha hatt sjansen til å drive regelen fotballdrakter over de Socceroos som spilte under Postecoglou i kvalifiseringen. Han anerkjente at fotballdrakter fra det han så over de to spillene, kunne de spille fotball, men også at deres største aktiva var deres fysiske styrke. Og fortalt han innrømmet hans største utfordring vil være å la dem spille på en måte som gir dem den beste sjansen til å vinne.

Hvis det betyr å kanalisere ånden fra 2010-tiden Mark van Bommel og Nigel de Jong, så ser det ut som det er en vei Van Marwijk er villig til å gå ned. For noen vil det være en bitter pille å svelge etter fire års tilbedelse i Postecoglou-kirken. For andre, når man oppnår hollendingens hovedmål for å komme ut av en gruppe som inneholder Frankrike, vil Danmark og Peru langt oppveie eventuelle filosofiske ambisjoner.

Han har liten tid til å skape et lag som er i stand til å gjøre det. Han vet om de europeiske baserte spillere, men har lite kunnskap om de som flyr like under radaren i Australia. I den hensikt har han som mål å se så mye A-League som mulig i helgen, men med bare to vennlige datoer fastsatt i dagboken før det første spillet i Russland mot Frankrike den 22. juni, overlevende gruppen, som han sa det, vil ikke være lett.

Å garantere noen form for suksess før en ball har blitt sparket på en treningsbane er klart dårskap, men hvis Van Marwijk ikke var sikker på å oppnå det målet, sa han at han ikke ville ha tatt jobben. Og det som er sikkert underveis er at han vil forbli tro mot hans tro, uansett hvordan det mottas. Liker det eller ikke, og på samme måte som sin forgjenger, vil han gjøre det på sin måte.

Cleveland Fodboldtrøjer Børn RHUHalina

CleoMaxie billige fotballdrakter BessZoivo

http://www.silvashaw.co.za/component/k2/itemlist/user/3154343 YOHCandra Lorenzonk

LawrenceB fotbollströjor WillMcCle

SanoraMci Billige Fodboldtrøjer Børn RubyDupre

AidenOsma fotbollströjor barn Bellalnom

0

Автор публикации

не в сети 3 месяца

gia340452613489

0
Комментарии: 0Публикации: 12Регистрация: 11-11-2018

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *