Marita ReganJan

fotbollströjor barnBilliga fotbollströjor

Osvaldo Lessa lyckades äntligen vinna den första segern för Sriwijaya FC. Det här är efter att hans trupper erövrade 1-0 Borneo FC på Gelora Stadium Sriwijaya Jakabaring, Palembang, lördag.

Sedan början av spelet var laget smeknamnet Warrior Wong Kito var redan på gasen. Faktum är att de har lyckats billiga fotbollströjor göra poäng sedan den nionde minuten genom Hilton Moreira.

Striker som någonsin stärkt Persib Bandung, lyckades göra ett mål genom utförandet av en frispark. Nackdelar, Borneo FC försöker stiga.

Terens Puhiri flera gånger gjorde SFC-försvaret svårt. Den 29: e minuten till exempel. Men hans skott har fortfarande inte uppfyllt målet.

SFC själv hotar igen 36: e minuten. Dock kan sontekan från Albeto Goncalves räddas M Ridho.

En 1-0-poäng för SFC varar fram till pausen. Efter pausen försökte gästen att trycka tillbaka för att komma ikapp.

Den 48: e minuten, Shane Smeltz är nästan utjämnad. Men den här markeringsspelarens huvud är fortfarande fotbollströjor barn svag Borneo.

Borneo FC-ansträngning för att fånga upp känns tungt efter att Firli fotbollströjor barn Apriansyah skickat domaren. Det här är efter att han fått ett andra gult kort efter att han avsiktligt rörde bollen med handen.

Den 62: e minuten Borneo fick dock ett gyllene tillfälle. Den här gången Patrich Wanggai vem gör cykelspark men fortfarande på tvärstången.

SFC reagerar. Den 77: e minuten, Hilton Moreira sparkade hårt. Men M Ridho kan igen säkra bollen.

Fram till den långa visselpipan har 1-0-poängen för SFCs seger inte förändrats. Detta är SFCs inledande seger efter att ha hölls till ritt av Semen Padang.

Medan Borneo inte har uppnått de positiva resultaten. Efter förra veckans 2-2-tävling på TNI PS-högkvarteret måste den här gången överlämnas.

ImogeneKa maglie calcio MirtaOdel

Sebastian maglie calcio poco prezzo SusanneHa

Christaty fotballdrakter KendrickA

JessikaGu maglie calcio bambino NoellaBow

Robertoqy Billige Fodboldtrøjer WillyDyno

MarvinMac fotbollströjor NelsonFor

0

Автор публикации

не в сети 2 недели

felixdelatorre7

0
Комментарии: 0Публикации: 7Регистрация: 08-11-2018

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *