Reed fotbollströja ErwinMer

billiga fotbollströjorpå ett decennium När kvalificerad senare är

Du kan se hans poäng, men det är alltid ett ‘för-the-good-of-the-club’ -argument. Om supportrarna är okej med det och det gagnar Liverpool fotbollströja på medellång sikt så är det allt som spelar roll. Rodgers betalas för att göra vad som är bäst för Liverpool Football Club. Han tror klart att han har.

Faktum är det vi inte vet. Tänk på det som ett test av Rodgers förmåga att läsa sin egen grupp.

Redsna själva har mycket sällan gått in i Champions League på ett decennium. När kvalificerad senare är det andra Champions League under de senaste åtta säsongerna.

Faktum är att Redsna fortfarande går in i säkra zonen i Champions League. För närvarande är de två poäng före Manchester City i fjärde positionen, plus spara ett spel fortfarande.

Tisdagskvällen var inte ett slag av geni. Det var en spelning av en modig chef som uppenbarligen har mycket förtroende för hans förmåga att mäta psykologen hos sina spelare och Liverpool fans i stort. Det var inte heller en handling av fullständig fotbollströja dumhet. Ett rent rationellt utnyttjandeperspektiv, du kan se meningen. Även det etiska / moraliska argumentet — som skisseras av en Gary Lineker när han tweeted ‘Välja en försvagad sida i Europas främsta tävling, särskilt mot Real Madrid, är obefogad av en Club of Liverpool ‘s stature’ — faller lite platt.

Klopp inser emellertid att det finns en liten fördröjning över spelarnas förhandlingar på grund av Champions League-problem. Den tyska chefen är övertygad om att Reds kan tjäna i den blå kontinents toppkonkurrens.

0

Автор публикации

не в сети 7 месяцев

latoshafalkiner

0
Комментарии: 0Публикации: 9Регистрация: 02-07-2018

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *