Shana fussballtrikots DeonNeme

Fußballtrikots kinder

Asien Pulp \\\\ u0026 Paper Sinar Mas sammen med det centrale japanske politi til at donere 6.000 Mushaf Al-Quran til lærde, kiai og tusindvis af pilgrimme. Dette er gjort for at imødekomme behovene hos Quren i landet. Leveringen blev gennemført under gennemførelsen af ​​Silaturrahmi Akbar i det centrale japanske politi med en præst i Central Java, som fandt sted i Polda Square, Semarang, Central Java, for nylig .

Arrangementet, der sigter mod at fremme og styrke enhed og enhed, er også til stede af politichef Tito Karnavian, vice guvernør for Central Java, japansk ulama-figur Habib Lutfi, 350 ulama og kyai førerskole og førskoleelever. Også repræsentanter for virksomheden, administrerende fußballtrikots kinder direktør for Sinar Mas G. Sulistiyanto, og direktør for APP Sinar Mas Suhendra Wiriadinata.

Vicedirektør for Sinar Mas G. Sulistiyanto sagde, günstige fußballtrikots at günstige fußballtrikots det er glade for at dele det gode og gavne befolkningen. Vores konsekvente donationer er blevet gjort år efter år. Dette er vores forpligtelse til at dele godhed for alle, mens vi støtter regeringen i at opfylde behovene hos Koranen En manuskripter i hjemlandet , sagde han i en pressemeddelelse modtaget af JavaPos. Kom på søndag.

Sulis tilføjede, at programmet for wakaf Al-Quran er blevet gjort siden 2008 og er et langsigtet engagement af APP Sinar Mas. Indtil udgangen af ​​2016 i går har den doneret mere end 500 tusind Mushaf Al-Koranen i forskellige regioner i Indonesien. I dette år vil APP Sinar Mas donere i alt 100 tusind Mushaf Al-Koranen.

Derudover har APP Sinar Mas doneret 70.000 bøger af koranreferation til børn og distribueret gennem sammas samt forskellige andre søjler i Sinar Mas forretning til forskellige regioner.

APP Sinar Mas, gennem en af ​​sine industrielle enheder, PT Indah Kiat Pulp \\\\ u0026 Paper Tanggerang producerer specialpapir til Quran-trykning, der er mærket QPP — Sinar Tech. Dette papir kan vare op til 100 år under normal brug. Produktionsprocessen sammen med råmaterialerne i dette papir er certificeret halal fra LPPOM Majelis Ulama Indonesia.

Kristophe Günstige fußballtrikots ErmaMotte

AntoniaMa fotballdrakter FatimaLon

WillisPer fotballdrakter barn RandellTe

HomerEpps maglie calcio a poco prezzo BeauSaxto

Geriuqby billige fotballdrakter GusNoyes

Frederick Billige Fodboldtrøjer Børn EleanoreB

0

Автор публикации

не в сети 3 месяца

gia340452613489

0
Комментарии: 0Публикации: 12Регистрация: 11-11-2018

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *