SheriRa fotbollströjor Carlos

Fotbollströjor

Yaya Touré har bett om ursäkt till Manchester City för missförstånden från det förflutna som mittfältaren försöker återuppliva sin karriär på Etihad Stadium.

Touré har blivit fryst ut av Pep Guardiola efter kommentarer från hans agent Dimitri Seluk, som kritiserar chefen efter att han utelämnades från stadens Champions League-grupp. Den tidigare Elfenbenskusten internationella, som spelade för Guardiola i Barcelona innan den såldes till City 2010, har ännu inte spelat för klubben i Premier League den här säsongen, med sitt enda utseende som kommer i det andra laget i Champions League-avspelningen mot Steaua Bukarest, i vilken staden tog en 5-0 ledare från resan till Rumänien.

Tourés utelämnande från 25-manens trupp för tävlingen gav de utrostade Seluk kritik mot Guardiola, ifrågasatte om han hade bollarna att säga att han hade fel att förnedra en stor spelare som Yaya, skulle City inte vinna Champions League. Guardiola insisterade sedan på att Touré inte skulle spela för honom igen om inte Seluk bad om ursäkt för sina kommentarer och på fredagen flyttade den fyra gånger Afrikanska årets spelare för att göra fred med ett uttalande på hans hemsida.

Jag vill be om ursäkt — på uppdrag av mig själv och de som representerar mig — till ledningsgruppen och alla som arbetar på klubben för missförstånd från det förflutna, läs fotbollströjor uttalandet.

Dessa uttalanden representerar inte mina åsikter om klubben eller de personer som arbetar där. Jag har ingenting annat än respekt för Manchester City och önskar bara det bästa för fotbollsklubben. Jag är oerhört stolt över att ha spelat en roll i klubbens historia och vill hjälpa staden att lyckas vidare. Jag bor för att spela fotboll och underhålla fansen.

På den anmärkningen vill jag tacka alla fans för deras meddelanden under denna svåra period. Det betyder en hel del för mig och min familj.

Som svar sade Guardiola att han uppskattade ursäkt men vägrade att dras om huruvida den 33-årige kunde välkomnas tillbaka i veckan. Han sa: Jag pratade med Yaya idag. Det är självklart en privat konversation. Jag vet vad som hände och vad han säger. Självklart är det så viktigt för Manchester City, det är det viktigaste, och självklart för Yaya, som jag uppskattar och har känt för länge sedan.

Guardiola tillade: Yaya är i alla våra möten och träningssessioner. Du visste situationen, ingenting har förändrats.

Touré har fått höra att han är fri att ansluta sig till någon Premier League-klubb i januari men det är fortfarande att se om han känner till City igen. Seluk, trots att han för första gången antydde att han var redo att göra fred med Guardiola, tycktes bakom dessa kommentarer på fredag ​​morgon.

Be om att följa sin kunds ledning och säga förlåt för sina kommentarer, svarade ukrainaren: Jag ber om ursäkt. Vi vill ha fred, men jag ber om ursäkt. Ursäkta vad? Kanske Touré har ber om ursäkt för det här, men jag vet inte för vad. Jag tror att fotbollströjor Yaya inte betyder detta. Han vill ha fred mellan honom och Guardiola.

Många anhängare vill se Yaya på fältet och Yaya vill hjälpa Manchester City att få bra resultat, tillade han. En spelare som Yaya, en av de bästa spelarna i världen som har en mycket stor lön, brukar inte vara ute av laget. Han måste spela.

Vi vill skapa fred mellan Guardiola, Yaya och mig för supportrarna, laget och resultaten. För Manchester City, fansen och för fotboll är det viktigt att Yaya spelar för att han är en toppspelare. Vi kommer att se om framtiden, men viktigast gör vi steg mot varandra. Guardiola måste nu göra nästa steg, för vi gör ett steg från vår sida för att skapa fred.

Yaya har vunnit två titlar och detta lag är i hans hjärta. Han är en legend i denna klubbs historia. Nu säger vi ingenting. Vi har gjort våra steg nu och vi kommer att se vad Guardiola ska göra.

NereidaWa maglie del calcio TajMayer

ChristyBa maglie calcio BudMancus

RoxieDues maglie del calcio BradyWall

Vickilxwn Billige Fodboldtrøjer KarissaMc

GarnetSan fotballdrakter barn CeciliaMa

DanielleC billige fotballdrakter ZaneTrost

0

Автор публикации

не в сети 4 месяца

elizabethmunson

0
Комментарии: 0Публикации: 24Регистрация: 08-10-2018

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *