Stormy fotballdrakter 2018 KaliHerz

barcelona draktAthletic Bilbao drakt

Treneren til Manchester United Jose Mourinho gjorde en uvanlig beslutning da han tok de røde djevlene til å vinne Fellesskapskjoldtrofiet. Mourinho satte Juan Mata, deretter trakk seg tilbake foran kampen avsluttet.

Mata kom inn som en erstatning da United slo Leicester City 2-1 på Wembley Stadium på søndag. Den tidligere Chelsea midtbanespiller erstattet Jesse Lingard i 63. minutt. Mourinho trakk ham og erstattet Henrikh Mkhitaryan i det 90. minutt.

Ansiktet på øyet ser ulykkelig ut av forandringen. Selv de britiske tjenestemenn ser ut til å følge Mata, og prøver billige fotballdrakter å roe seg selv. Fotballekspert som også er kommentator av BBCs Man of the Match Danny Murphy dømmer Mourinhos beslutning er veldig pinlig Mata, både foran fans og familie.

Min korte versjon av hans holdning er å la spillerne vite og la andre få vite at Mourinho egentlig ikke har noen planer for Mata, sa Murphy til BBC News.

Mourinho har flau Mata foran fansen, han skammer spillerne foran familien og vennene PSG drakt sine. Jeg tror Mata prøver å gjøre fred med situasjonen og holde seg på banen og feire seieren. Han gjør det rette Ting, men jeg tror ikke han vil igjen ha på seg en Manchester United-drakt i slutten av august.

Imidlertid har Mourinho nektet pinlig Mata. Ifølge ham er hans beslutning bare et spørsmål om strategi. Mourinho forklarte, han trenger store spillere på grunn av å spille lange baller. Bytte er på en gang for å stoppe spillet.

Øynene er fine, han forstår hva jeg gjør, sa han. Jeg må tegne den minste spilleren fordi vi prøvde den lange ballen, og han er den minste spilleren på banen.

Kampreglene gir seks endringer, jeg har gjort fem endringer, og jeg vil stoppe spillet, la Mourinho som solgte Mata til United Chelsea drakt mens han fortsatt var i Chelsea for 37,1 millioner pund i januar 2014.

Jeg tror Mata spiller veldig bra, hun gir meg det jeg trenger, vi vil vinne, og alle er lykkelige til slutt.

BridgetHu billige fotballdrakter LudieDren

Christope maglie calcio bambino ShonaPung

BrandieJe Fodboldtrøjer LatiasbWm

ShelaBrac maglie calcio poco prezzo GloryMcPe

Gabrielle Billige Fodboldtrøjer NataliaLl

HollieFlo Fodboldtrøjer JereSigge

0

Автор публикации

не в сети 2 месяца

mickilieberman

0
Комментарии: 0Публикации: 3Регистрация: 24-11-2018

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *