Willard Liverpool trøjer børn RalfgfQ

Det virker som en åbenlys strategi for flere og flere klubber at følge og ville undgå risikoen for, at ikke-spansktalende fans taber sig i oversættelse.

Ligesom MLS-playoffs rammer deres kamp, ​​kommer den internationale pause sammen. Forskellige spillere fra de fire resterende klubber vil være involveret i World Cup kvalifikation, og enhver skade kan have en dybtgående indvirkning på hvordan konferencemesterskabet viser sig. Her er Napoli trøjer børn et kig på mulige indvirkninger.

Det er ikke noget mysterium at CONMEBOL World Cup kvalifikation har en dræningseffekt på spillere, og Seattle står over for den samme udfordring med Uruguays Nicolas Lodeiro og Paraguays Nelson Valdez.

Specielt efter kampe i torsdag vil Lodeiro og Uruguay rejse til Chile om tirsdag, mens Valdez og Paraguay spiller på højde samme dag i Bolivia. Giveret, vil parret have mulighed for at hvile et par ekstra dage før playoffs Napoli trøjer børn genoptager den følgende tirsdag, men benene kan stadig være svagt træg i det første ben mod Colorado’s hard-nosed forsvar.

Dommedagsscenariet er, hvis en af ​​dem bliver såret, især Lodeiro. Den tidligere Boca Juniors mand fører til Seattle-angrebet, og hans fravær ville drastisk ændre tingene for Sounders, som allerede har at gøre med Jordan Morris ‘hamstringskade.

0

Автор публикации

не в сети 4 месяца

rosalineregalado

0
Комментарии: 0Публикации: 5Регистрация: 27-09-2018

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *